Portfolio
Home
Bel ons
App ons
Mail ons
Standbouw in de Jaarbeurs

Standbouw in de Jaarbeurs

Deze beursstand hebben wij gebouwd voor Smelt B.V. op de Vakbeurs Facilitair 2023. Deze stand is 12 meter breed en bestaat uit 2 grote zijwanden van 4 meter breed en 4 meter hoog op basis van textielframe met geprinte doeken. De middelste wand is ook een textielframe van 4x4m maar deze hebben wij voor de berging geplaatst. Op deze manier ontstaat een grote open uitnodigende stand met een flinke bergruimte voor persoonlijke spullen en demo-materiaal.

Standbouw op vakbeurs facilitair

Beursstand op de Vakbeurs Facilitair

De inrichting van deze stand bestaat uit door ons op maat gemaakte afsluitbare vitrinekasten met daarin communicatie apparatuur. Deze passen goed bij onze statafels die we verhuren en maakt de combinatie tot een geheel. In het midden van de stand voor de berging hebben we een 4 meter brede balie geplaatst met daaronder bergruimte voor promotie materiaal.

Beursstand huren
Truss stand huren
Hangende eyecatchers
Truss ophangen
Standbouw Jaarbeurs
Beurswanden huren
(Grote) Textielframes
Truss constructie huren
Outdoor reclame
Expositie huren

Opvallen op de beurs ?

Wij verzorgen opvallende beursstands, compleet op gemaakt in onze werkplaats of op basis van beurswanden en truss waarmee we stands kunnen bouwen van alle afmetingen. Meer dan 20 jaar zijn wij actief in de wereld van beurzen en vele stands hebben wij inmiddels gebouwd in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en verder.
Het is ons doel om u zo goed mogelijk te helpen en een uitstekend resultaat neer te zetten, een stand waarmee u er uitspringt op de beurs!

Voor ons is het belangrijk dat ú tevreden bent en dat uw verwachtingen worden ingelost. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen er voor dat u weet wat u aan ons heeft en dat u er op kunt vertrouwen dat uw beursstand helemaal in orde komt zodra u ons opdracht heeft gegeven om uw beursstand te bouwen.

Menu