Verhuur
Home
Bel ons
App ons
Mail ons
Buiten truss-constructie
6m hoge eyecatcher van truss | 3x3m

1/4

Buiten truss-constructie

De totale hoogte van deze eyecatcher is meer dan 6 meter en komt daarmee ruim uit boven alle andere stands die aan het evenement meedoen.

Voor buiten constructies gebruiken we altijd Mesh-doek voor de signing / printwerk. Dit doek is licht en lucht doorlatend tot 40% en is daarmee geschikt voor evenementen die buiten plaatsvinden.

In verband met veiligheid hebben we de constructie goed geschord op de grond aan stevige paaltjes die we in de grond hebben geslagen en spanbanden.

Toegangspoort van truss
Truss finish bij hardloopwedstrijd | 16x6m

2/4

Reclamezuil van truss

Deze reclame zuil hebben wij gebouwd voor de jaarlijkse Bredase Singelloop. Onder deze constructie zijn op deze dag meer dan 50.000 mensen door gelopen.

De doorloop is 4.5m hoog, dit in verband met brandweer-voorschriften. De bovenzijde van de truss constructie is meer dan 6.5m hoog, de totale overspanning van deze constructie is 16 meter!

Ook deze constructie is geschord en verzwaard met beton, daarnaast hebben wij voorzieningen getroffen zodat de delen op de grond voor het passerende publiek goed zichtbaar zijn.

De op- en afbouw van deze truss constructie doen wij op 1 dag, 's morgens om 4 uur beginnen we met de opbouw zodat wanneer het druk begint te worden alles in gereedheid is.

Na afloop van het evenement om ca 16.00u komen wij weer terug om alles te demonteren en af te voeren. Uiteraard alles in overeenstemming met gemeente en jawel, politie! :-)

Truss constructie voor buiten
Grote truss constructie over straat | 16x6m

3/4

Buiten truss-constructie

Regelmatig bouwen wij truss constructies voor buiten-evenementen, bovenstaande constructie is 6 x 3m en 4 meter hoog.

Omdat de eigenaar van het terrein liever niet wilde dat wij palen in de grond sloegen om de constructie te schoren hebben we de truss poten uitgevoerd met 'baseplates' van 1x1m en daarop blokken beton geplaatst.

Zo staat de constructie veilig gedurende het evenement en kan het de meeste ongunstige weersomstandigheden trotseren.

Truss constructie op festival
Truss constructie met reclame | 6x3m

4/4

Buiten truss-constructie

Menu