Portfolio
Home
Bel ons
App ons
Mail ons
Beursstand met peesdoek
4 meter hoge textielframes | 17x4m

1/2

Beursstand op basis van textielframe

Met behulp van textielframes kunnen wij grote wanden maken die superstrak worden afgespannen met peesdoek. Een kleine constructie kan vaak op zichzelf staan, een grotere constructie, hoger dan bijvoorbeeld 2.5m wordt verstevigd met een achterwand. Het werken met textielframes is een uitstekende manier om een wand die geheel moet worden geprint op een beurs of evenement te presenteren.

Wanneer u kiest voor een textielframe dan geeft u uzelf de mogelijkheid om doeken die worden geprint opnieuw te gebruiken. Peesdoeken laten zich makkelijk bevestigen in het aluminium frame en losmaken is ook heel gemakkelijk en kan zonder beschadiginen waardoor het doek nadat het wordt opgeborgen weer prima te gebruiken is op een later moment.

Textielframe op een beurs
Textielframe op een beurs | 9x4m

2/2

Hoogtes tot 6 meter

Wij kunnen wanden neerzetten tot 6 meter hoog op basis van een textielframe, echter in verband met de stabiliteit moeten er dan wel maatregelen worden genomen zoals het plaatsen van een degelijke achterwand constructie. Over het algemeen bouwen we daarom wanden met textielframes niet hoger dan 4.00m, we kunnen zo sneller en ook veilger bouwen en voor beurzen is deze hoogte meestal genoeg. De hoogte van beide stands op bovenstaande fotos is 4.00m.

Doek wat in het textielframe wordt gebruikt is er in 2 varianten, blockout en normaal. We adviseren altijd het gebruik van blockout textiel, dit voorkomt dat er licht door het doek heen kan schijnen. Toch kiezen sommige standhouders voor het iets goedkopere normale textiel en nemen eventueel doorschijnen voor lief. Naast textiel aan de voorzijde is het ook noodzakelijk om textiel aan de achterzijde van de beurswand te hebben om te voorkomen dat de achter- of zijburen in de aluminium constructie kunnen kijken, de zij- en of achterkanten van de textielframes moeten ook dichtgemaakt worden met textiel in wit of zwart, dit hoeft echter alleen vanaf een hoogte van 2.5m of als de buren een wand hebben die even hoog is, dan is het niet nodig om de achterzijde en eventueel zijkant ook af te werken met doek.

Menu