Verhuur
Home
Bel ons
App ons
Mail ons
Peesdoek frame aan truss
Horecava - Amsterdam RAI | 12x12m

1/3

Een eyecather boven uw beursstand

Val op met uw beursstand en laat ons een eyecatcher boven uw stand ophangen. Als u op de beurs staat dan wil u bezoekers op uw stand ontvangen. Het is enorm belangrijk om goed op te vallen tussen alle andere stands in. Daarnaast zorgt een eyecatcher ook voor herkenbaarheid en het straalt zelfvertrouwen uit. Met een eyecatcher laat u duidelijk zíen dat u er bent, het heeft een uitnodigend effect, precies wat u wil als u op de beurs staat.

Een eyecatcher kunnen wij op meerdere manieren realiseren. De bovenstaande methode is gebaseerd op een aluminium frame wat aan een truss constructie hangt, in het frame wordt dubbelzijdig geprint doek gespannen van de hoogste kwaliteit. Met onze speciale banner verlichting en standverlichting laat u de eyecatcher optimaal tot uiting komen, tevens lichten wij uw beursvloer perfect uit.

Peesdoek frame aan truss
Solarsolutions - Vijfhuizen | 5x5m

2/3

Eyecatchers in alle afmetingen

Een eyecather kan zo klein of zo groot zijn als u wenst. De eyecatcher boven aan deze pagina is 12x12m en 1.00m hoog, de eyecatcher op deze foto 5x5m bij 1.00m hoog. Zowel in de breedte als lengte en hoogte zijn alle afmetingen mogelijk. 3x3m x 80cm ? Geen probleem, 20x20m x 2.00m hoog ? Ook geen probleem!

Een dubbele banner die over elkaar heen vallen kan ook, de binnenste wordt dan kleiner dan de buitenste en krijgt een wat andere hoogte, wanneer dit gedaan wordt heeft de buitenste eyecatcher vaak het logo, de binnenste eyecatcher is dan voor het accentueren van uw huisstijl door middel van kleur. Dit geeft een sjieke uitstraling en trekt zeker de aandacht, meer bezoekers gegarandeerd!

Geprinte cirkelbanner aan takel
Geprinte cirkelbanner aan takel | 7x7m

3/3

Cirkelbanners

Om een vierkant of rechthoekige eyecatcher op te hangen is een hangende truss constructie nodig met minimaal 4 ophangpunten en takels. Als uw budget dat niet toelaat maar u wenst toch een eyecatcher boven uw stand op laten hangen, dan is een cirkelbanner een goed alternatief. Voor een cirkelbanner zoals op de foto hierboven, (deze is overigens 7m meter in doorsnede en 1.20m hoog) is maar 1 takel nodig en 1 ophangpunt.

Op deze manier wordt u van een afstand toch goed gezien, enkel de voordelen van truss met verlichting heeft u dan niet, maar daar staat een gunstige prijs tegenover. Uiteraard kunt u een cirkelbanner ook combineren met een hangende truss constructie en verlichting, al dan niet in cirkelvorm. De mogelijkheden zijn behoorlijk divers, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat ons een offerte maken voor uw wensen.

Menu