Verhuur
Home
Bel ons
App ons
Mail ons
Grote truss stand huren
VTU Beurs - Gorichem | 20x8m

1/9

Truss stands

Wilt u betaalbaar een ruime beursstand huren dan is een truss stand een interessante oplossing die we bieden. Met behulp van truss kunnen wij grote en kleine truss constructies voor u bouwen. Met onze beursverlichting en uitgekiende signing bent u al bijna klaar voor een goede presentatie op de beurs. Leest u verder naar beneden om de mogelijkheden te ontdekken die we voor u in huis hebben.

Volledig ingerichte truss stand
Technishow - Jaarbeurs Utrecht | 12x10m

2/9

Truss stand met berging

Een beursstand zoals deze wordt veel gevraagd, een flinke truss carré met geprint doek op de achterzijde, een berging in het midden en bar en groot LED scherm en ruime statafels. Hiermee bent u voorzien in opslagruimte en een plek om ontspannen met uw bezoekers te praten. U kunt de stand zelf verder inrichten met uw eigen spullen, wij zorgen dat alles klaar is als u daarmee wil beginnen.

Truss stand huren
VSK - Jaarbeurs Utrecht | 6x3m

3/9

Kleine truss stands

U kunt ook een wat kleinere stand op basis van truss huren, bijvoorbeeld zoals hierboven te zien is, een stand van 6x3m, maar die toch ruim 5 meter hoog is. Met truss zit u niet vast een een bepaalde vorm, al kan u natuurlijk ook gewoon kiezen voor de standaard vorm, rechthoekig of vierkant.
We kunnen we ook de vloer voor u leggen, bijvoorbeeld van tapijt of laminaat en we verhuren tevens nette beursmeubels voor in de stand.

Grote truss stand op Contacta in de Zeelandhallen
Contacta - Zeelandhallen | 16x8m

4/9

Grote truss stand

Met truss kunnen we ook heel grote constructies maken, de stand hierboven is 16x8 meter bij 4.5 meter maar als u nog groter wil dan is dat geen enkel probleem. Naast het plaatsen van de truss constructie kunnen wij ook een stukje houtbouw toevoegen aan de stand, wilt u bijvoorbeeld een berging in de stand, of een bar, dit hebben hebben wij allemaal in huis en kunnen we voor u in de stand plaatsen.

Truss ophangen
Motorbeurs - Jaarbeurs Utrecht | 16x9m

5/9

Truss ophangen

Wij kunnen truss ook voor u ophangen op de beurs, we doen dit zelfs regelmatig, kijkt u hiervoor bijvoorbeeld ook bij onze eyecatchers.
Met truss die we ophangen kunnen we verschillende dingen doen, bijvoorbeeld truss enkel met verlichting uitvoeren, zo heeft u geen staande poten op de hoeken, maar we kunnen er ook een groot plafonddoek inspannen of een peesdoek frame aanhangen met dubbelzijdig geprint doek.

Open truss stand met 2 ophangpunten
Beauty vakbeurs - Jaarbeurs | 12x4m

6/9

Truss stand deels met takels

Soms wil een standhouder een truss stand vanwege de goede prijs / kwaliteit verhouding, maar zijn poten op de buitenhoeken niet iets wat men wil. Dit kunnen wij oplossen door 2 takels te gebruiken op de buitenhoeken. Op deze manier beschikt u achter wel over 2 truss staaanders waarin we een geprint doek kunnen spannen terwijl de stand aan de voorzijde een open karakter behoudt waardoor uw klanten geen drempel ervaren om de stand te betreden

Truss stand met geprinte doeken
Dutch Poultry Expo - Jaarbeurs | 10x5m

7/9

Truss stand met plafonddoek

Zoals gezegd kunnen we een truss stand van een plafonddoek voorzien, en dit kan zelfs ook geprint zijn. Hiermee kunt u extra accent leggen op details of sferen die voor u belangrijk zijn in een stand. Bovenstaande afbeelding laat op een wereld kaart zien wat het afzetgebied is van hun producten, maar de afbeelding kan alles zijn, ook wolken en de lucht hebben we wel eens gedaan. Puur om de juiste sfeer te creëeren.

Truss stand met geprinte scheidingswand
Uitvaartbeurs - Gorinchem | 10x10m

8/9

Afwijkende truss constructies

Truss is modulair van opzet, er zijn truss stukken in allerlei afmetingen en hoekstukken. We kunnen dus ook zijwand van truss in de stand plaatsen en deze aan weerszijden met doek af spannen. Zo creëeren we bijvoorbeeld meerdere ruimtes in één stand. Handig als u bijvoorbeeld met een partner beursoppervlak wil delen en zo op kosten wil besparen!

Opvallende truss constructie met verlichting
Hengelsportbeurs - Jaarbeurs | 10x10m

9/9

Originele truss constructie

Het moge duidelijk zijn, met truss kunt u alle kanten op qua design, eenvoudige of complexe truss constructies, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Waar nodig helpen wij met de aanvraag van voorzieningen zoals stroom en takelpunten om truss op te hangen.

Menu