Home
Call
WhatsApp
Mail
Menu
Truss stand huren

Truss stand huren

Bij ons kunt u een truss-stand huren die tot in de puntjes is afgewerkt met in full color geprinte doeken, tapijt- of laminaatvloer, uitstekende verlichting voor het printwerk en standruimte. Verder leveren wij al dan niet op maat gemaakt stand interieur zoals tafels, stoelen, balies, kasten, plantenbakken en andere decoratieve elementen.

Met onze betaalbare truss-stands kunt u zich uitstekend presenteren op een beurs in zowel het binnen- als buitenland.

Het ‛industriele‛ karakter van truss spreekt veel mensen aan, het geeft een stand een moderne en professionele uitstraling.

We bouwen truss-stands meestal tussen de 3 en 5 meter hoogte, dit is tevens ook maximale hoogte voor het printwerk, de breedte is zo goed als onbeperkt, maar is over het algemeen niet meer dan 12 meter.

Hoger bouwen dan 5 meter is overigens wel mogelijk, bijvoorbeeld door een truss constructie op te hangen met daaraan geprinte doeken en verlichting. Meer voorbeelden vindt u op deze pagina.

Grote truss stand op Contacta in de Zeelandhallen

Truss-stand met banners rondom

Truss stands worden veelal toegepast in combinatie met full color geprinte doeken. Op deze manier kunt u betaalbaar een grote beursstand huren waarbij uw marketing uitingen maximaal tot hun recht komen.

Geprinte doeken worden uitgelicht met onze bannerverlichting die om de 1 tot 2 meter worden geplaatst. We zorgen voor ruim voldoende lichtopbrengst zodat uw doeken goed in het zicht springen. Na afloop van de beurs kunt u de doeken door ons laten opslaan voor hergebruik bij een volgende beurs, of we kunnen ze tegen transportkosten naar u opsturen.

Truss carre met banners rondom en achterdoek

Truss carré met banners rondom

Op de bovenstaande afbeelding ziet u een truss beursstand zoals wij hem vaak bouwen, de truss constructie of carré zoals hij ook vaak wordt genoemd is hier 4.5 meter hoog. Langs de achterzijde is hier een groot full color geprint doek gespannen over de gehele breedte en in het midden is er door ons een ruime berging geplaatst met afsluitbare deur.

In de berging ligt onder andere de schakelkast voor de benodigde electra in de stand, vaak zijn dit meerdere groepen, onder andere voor verlichting, eventuele keuken apparatuur, LED schermen en overige apparatuur die de standhouder bijvoorbeeld zelf in de stand opgesteld heeft. Verder zorgen wij in de berging voor kapstokken en eventueel kasten om materiaal in op te bergen indien gewenst.

Naast de berging leveren wij ook een klein assortiment aan meubels, zoals comfortabele witte fauteuils, statafels, barkrukken.
Hiernaast is het ook nog mogelijk dat we standinrichting geheel op maat voor u maken, want naast stands van truss verzorgen wij ook houtbouw stands in custom interieur.

Hangende truss met verlichting

Hangende truss constructie (met plafond-doek)

Ook voor een hangende truss constructie boven uw stand kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een truss constructie ophangen zo groot als u wenst en voorzien van verlichting, hangende banners met of een strak plafond-doek.

Een kleine tot middelgrote truss constructie hangen wij op door middel van handtakels of gemotoriseerde electrische takels als de constructie echt groot moet zijn. (groter dan 16 meter langs een zijde)

Truss constructies hangen wij meestal op vanaf 5 meter tot ca 8 meter hoogte. De hoogte is afhankelijk van wat op de beurslocatie mogelijk is, in sommige beurshallen zijn hoogtes tot wel 15 meter mogelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van een hangende truss constructie, neem contact met ons op en wij doen u een passend voorstel.

Meer over hangende truss constructies

Truss stand met geprinte doeken

Staande truss-stand met plafond-doek

Bovenstaande stand is een hoekstand met geprint plafond-doek waarbij de voorste buitenhoek is opengehouden doordat wij hier een takel hebben gebruikt. 

Het plafonddoek zorgt er voor dat je niet tegen het plafond van de beurslocatie aan kijkt, het is een optie waar steeds meer standhouders gebruik van maken.

Er zijn 2 opties om het plafond van de stand te realiseren, namelijk geprint doek (naadloos tot 5 meter breed mogelijk, de lengte beperkt tot de rollengte (naadloos).

De andere optie is om het plafond af te spannen met neutraal wit doek, dit kan naadloos tot 4 meter breed worden geleverd. Indien het breder moet zijn, dan wordt het doek geconfectioneerd (aan elkaar genaaid) maar dit kan minimaal zichtbaar zijn, wel afhankelijk van de hoogte, vanaf circa 6 meter hoogte is het nauwelijks tot niet zichtbaar. 

Open truss stand met 2 ophangpunten

Open truss stand met 2 takels

Bovenstaande stand is een kopstand waarbij de voorste hoeken open / vrij zijn gebleven door gebruik te maken van 2 handtakels in plaats van een truss poot / staander. Door obstakels op de buitenhoeken te vermijden is de toegankelijkheid van een beursstand een stuk beter.

Truss constructies op deze manier bouwen is in Nederland vrijwel op alle beurslocaties mogelijk. In Duitsland echter, is het niet altijd toegestaan om zo een truss-stand te bouwen omdat sommige beurslocaties het niet goedkeuren als een truss-constructie op de grond staat en tevens ook aan het plafond vast zit. Daarom dient altijd nagevraagd te worden of hier toestemming voor kan worden verkregen. Dit gebeurt door middel van een 'Approval of Design', uiteraard kunnen wij dit voor u na vragen en deze optie meenemen in een offerte.

Het is ook mogelijk om een hoekstand van een takel te voorzien, zo blijft de enige hoek waaraan 2 gangpaden liggen open.
In dat geval staat de stand op 3 poten / staanders en de buitenhoek zit vast aan een takel die aan het plafond van de beurslocatie hangt.

Truss stand met geprinte scheidingswand

Bijzondere truss constructies

Met truss zijn vele combinaties mogelijk als het gaat om het samenstellen van een constructie. Bovenstaande stand onderscheidt zich van normale truss beursstands omdat het 2 stands zijn gecombineerd in 1 enkele truss constructie.

In deze stand staan 2 standhouders die met elkaar samenwerken en dat uit willen stralen naar de bezoekers toe, toch willen beide deelnemers ook duidelijk hun eigen identiteit naar voren laten komen.

De truss-stand is 5 meter hoog heeft een tussen-wand met 2 doeken aan weerszijden in de eigen stijl van de standhouder. Door dat deze wand niet helemaal naar voren doorloopt is het ook uitnodigend om beide standhouders te bezoeken.

Uiteraard is bovenstaande stand ook te gebruiken door een enkele standhouder als deze verschillende ruimtes wil om het accent en toepassing van een ruimte te benadrukken.

Opvallende truss constructie met verlichting

Originele truss constructie

Bovenstaande truss constructie is een erg opvallende verschijning op de beurs en daarmee automatisch al een publiekstrekker.

Naast de truss constructie zelf hebben we ook alle (demontabele) kubussen gemaakt en de balie, verdere stand inrichting staat niet op deze foto omdat de klant dit zelf heeft verzorgd,

maar in het midden van de stand werden een aantal luxe banken en fauteuils geplaatst om ontspannen te kunnen praten en deals te maken.

De kubussen zijn uiteraard bedoeld om producten op te stallen, in dit geval artikelen voor de vissport branche.

Volledig ingerichte truss stand

Wij verzorgen uw stand compleet

Zoals u ziet, wij verzorgen alle facetten van een beursstand op basis van truss, van ontwerp en aanvraag van benodigde voorzieningen op alle beurslocaties tot transport en bouw van uw stand.

U kunt bij ons rekenen op prettige en heldere communicatie, een zorgvuldige planning en uitvoering van de opdracht. 

Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten ons steeds terug vragen, we zijn betaalbaar en leveren wat u verwacht.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en bel 0113 764 162 of mail ons op info@beursstand.nu

Meer truss constructies

Kunnen wij u helpen?

Heeft u gevonden wat u zocht? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was, klik dan rechts onder op 'menu' voor meer onderwerpen waarmee we u van dienst kunnen zijn.