Verhuur
Home
Bel ons
App ons
Mail ons

Custom beursstands

Wij verzorgen opvallende, betaalbare beursstands in binnen- en buitenland op basis van houtbouw en op basis van truss. Meer dan 20 jaar zijn wij actief in de wereld van beurzen en vele stands hebben wij inmiddels gebouwd in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en verder.
Het is ons doel om u zo goed mogelijk te helpen en een uitstekend resultaat neer te zetten. Voor ons is het enorm belangrijk dat u tevreden bent en dat uw verwachtingen worden ingelost. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen er voor dat u weet wat u aan ons heeft en dat u er op kunt vertrouwen dat uw beursstand helemaal in orde komt zodra u ons opdracht heeft gegeven om uw beursstand te bouwen.

Custom standbouw

Opvallende deelname op een vakbeurs betekent dat u ook een opvallende beursstand huren wil. Custom standbouw maakt het mogelijk om iedere vorm te creëeren, gecombineerd met opvallende graphics vraagt uw stand optimaal om aandacht van bezoekers op de beurs. Interesse in uw bedrijf op de beurs wordt niet alleen gewekt door uw dienst of product maar voor een groot deel door de presentatie er van. Met onze uitstekende beursverlichting kunnen wij uw stand optimaal uitlichten. Wat u te bieden heeft brengen wij optimaal in beeld met vormgeving en verlichting.

Houtbouw eiland beursstand

Met een eiland stand heeft u de meeste mogelijkheden om u zich te presenteren op een beurs en u hoeft geen rekening te houden met aangrenzende buren. Het liefst wil u een beursstand met een open en uitnodigend karakter waarbij bezoekers langs alle 4 de zijden uw stand kunnen betreden. Op de stand hierboven hebben wij dit gerealiseerd door een berging iets uit het midden te plaatsen met aan de achterzijde een koffie bar en informatie zuilen en aan de hier zichtbare kant een presentatie ruimte voor diensten en producten.
Opvallende graphics en een hangende truss constructie met plafonddoek geven de stand ontvankelijk gevoel. De doorloop onder de rode zuilen met dakjes maken het makkelijk om van de ene ruimte naar de andere ruimte te gaan, zowel voor de standbemanning als voor de bezoekers.

Luxe beursstand

Als uw budget het toelaat dan kunnen wij heel veel doen. Naast dat we in de eigen werkplaats alles op maat kunnen zagen en maken en truss, verlichting, banners uit eigen voorraad kunnen leveren, werken wij ook met partners die op hun vakgebied een stapje verder gaan. Denk bijvoorbeeld aan een luxe design bar en top design statafels met ingebouwde LED verlichting. Zo mooi als u het hebben wil zo mooi kunnen wij het verzorgen. Uiteraard wel tegen een prijs, maar dan heeft u ook iets waarmee u voor de dag kunt komen. De stand op de bovenstaande foto heeft een prijs gewonnen voor de meest aantrekkelijke stand op Solar Solutions in Vijfhuizen en daar zijn we best trots op.

Opvallend klein

Een kleine stand kan ook opvallend zijn, dit doen we door de hoogte in te gaan, een eyecatcher in de lucht trekt de aandacht van het publiek van een afstand. Een logo boven uw stand kan al genoeg zijn. De stand op bovenstaande foto heeft een houten zuil van 4 meter hoog met logo aan weerszijden, een subtiele manier om uw aanwezigheid te benadrukken op de beursvloer en bezoekers in de richting van uw stand te doen bewegen.

Beursstand met hangende truss

Bovenstaande beursstand hebben wij gebouwd in de Jaarbeurs in Utrecht. Opvallend hier is de flying truss constructie van 16x9 meter met daarin een plafonddoek gespannen wat we met RGB LED verlichting hebben uitgelicht en een groot logo CNC gesneden uit polystyreen.

Een berging op basis van truss, afgespannen met geprint doek en aan de zijkant afgetimmerd met grenen hout gaf deze stand een stoere uitstraling, precies wat het nodig heeft op een beurs voor motoren.

Beursstand met truss

Deze stand in de Jaarbeurs in Utrecht is gebaseerd op een truss carre constructie met daarin een houten berging, afgespannen met geprint doek met daarop een logo en een groot 65 inch LED scherm.

Een bar met barkrukken maakt het af om mensen te ontvangen en van een drankje te kunnen voorzien.

Kijk ook eens bij de andere stands in het menu, er is nog veel meer mogelijk. Heeft u vragen of wilt u bepaalde wensen ingevuld zien, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Houtbouw beursstand

Bovenstaande stand is geheel custom made en hebben wij geplaatst op de beurs Solar Solutions / Duurzaam verwarmd in Vijfhuizen.
In de stand staat een luxe bar en er zijn verschillende lounge hoeken ingericht met bankjes en beplanting in kleur van de huisstijl.

Beursstand in de Jaarbeurs Utrecht

Bovenstaande stand hebben wij gebouwd op de Vakbeurs Facilitair 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. De stand bestaat uit een ruimte berging en 2 grote wanden die zijn afgespannen met geprint doek, een bar en 2 opvallende statafels met barkrukken met kleuren in de huisstijl.

Standbouw in Duitsland

De stand hierboven hebben wij gebouwd in Neurenberg, Duitsland op de Braubeviale. Deze stand bevat een custom made behuizing waar een 65 inch LED scherm in is verwerkt. Daarnaast is er een bar met stromend water, een berging en is er ruimte om biertje te proeven. En dat allemaal op 20 vierkante meter.

Beursstand huren

Twee stands in een

Deze stand zijn eigenlijk 2 stands in 1, de vier meter hoge wand in het midden verspringt halverwege waardoor er ruimte onstaat voor een berging zonder dat deze opvalt. 2 standhouders delen hier 1 stuk beursvloer en maken beiden gebruik van de zelfde berging. Het optimaal benutten van de vierkante meters was hier het uitgangspunt. Boven de stand hangt een grote truss constructie met daaraan rondom een banner en verlichting.

Houtbouw standbouw geprinte wanden

Een methode die wij weel gebruiken om kosteneffectief een opvallende stand neer te zetten is het afspannen van houten wanden met geprint doek. Het is ook mogelijk om een berging / pantry op de stand te hebben met afsluitbare deur zodat u uw spullen veilig kunt opbergen.

Beursstand in Duitsland

Wij werken veel in Duitsland op alle bekende beurslocaties die er zijn, bovenstaande stand is eenvoudig van opzet, maar toch heel effectief. De robuuste witte constructie heeft een stoere maar nette uitstraling. De 4 podiums zijn bedoeld om producten, in dit geval koffers op te presenteren op de PSI Beurs in Dusseldorf.

Menu