Home
Call
WhatsApp
Mail
Menu
Luxe beursstand huren

Luxe beursstand

De stand op de afbeelding hierboven hebben wij gebouwd op Solar Solutions in Haarlemmer Expo in Vijfhuizen.

Deze stand is voorzien van een zeer luxe design bar en verschillende hoekjes waar gelounged en overlegd kan worden. Rondom de stand is een lage wand neergezet met doorgangen in het midden langs alle zijden. Dit zorgt voor een speciaal effect als je in de stand staat en dat terwijl de stand toch zeer toegangelijk is.

Boven de stand hangt een grote truss constructie met daaraan geprint textiel in een aluminum frame. Dit heeft een zeer strakke uitstraling en het zorgt er voor dat de stand goed opvalt. Als je in de stand staat voel je je er echt onderdeel van. De drukte van de beurs even vergetend en genieten van de sfeer in de stand.

Deze stand heeft de prijs 'Mooiste stand van Solar Solutions' gekregen, en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op!

Standbouw in Duitsland

Betaalbare custom standbouw

Betaalbare custom standbouw, een stand in uw eigen stijl binnen uw budget, dat is wat iedereen wenst die op een beurs gaat staan, en bij ons is dat mogelijk!

Bovenstaande stand is door ons gebouwd in Neurenberg in Duitsland. Deze stand bouwen wij ieder jaar voor onze klant "The Swaen", op dit moment uitgeroepen tot de beste mouter ter wereld. Komende editie op de Braubeviale 2019 gaan wij deze stand weer bouwen met wat kleine aanpassingen een met een in eigen huis gemaakte custom gouden zwaan boven de stand hangend aan het beursplafond.

Onze custom standbouw kan betaalbaar blijven doordat wij gebruik maken van herbruikbare beurswanden, we kunnen deze schilderen, maar steeds vaker werken we deze af met geprint doek. Op deze manier kunnen wij de stand vlot en erg netjes opbouwen in uw huisstijl. Tevens kan het printwerk een aantal keer hergebruikt worden op een volgende beurs zodat de kosten de eerst volgende keer lager zijn.

De stand van "the Swaen" is slechts 22,5 vierkante meter groot, toch hebben we plaats gevonden voor een berging, een koelkast, kastruimte, een bar met stromend water en afvoer, 2 sets statafels met barkrukken, planten, een ingebouwd 65 inch LED scherm voor een bedrijfspresentatie, en kastruimte met mogelijkheid om producten uit te stallen in de linker hoek.

Wij gebruiken uw kostbare beursvloer optimaal en met onze efficiente werkmethode kunnen we de kosten voor u beheersbaar houden.

Beursstand huren met geprint doek

Houtbouw standbouw met Decotex

Zoals eerder al genoemd bouwen wij vaak beursstands met te huren beurswanden die we afwerken met geprint doek. Hier zijn verschillende opties mogelijk wat betreft kwaliteit en gewenste uitstraling.

De stand hierboven van Dilpack Kenya is volledig gebouwd met wanden van 3.50m hoog en afgewerkt met de hoogste kwaliteit doek, namelijk Decotex (blackback). Dit doek heeft een prettige rustige en matte uitstraling, je ziet hierdoor geen weerkaatsing van lampen die boven de stand hangen. Daarnaast is dit doek licht elastisch waardoor het optimaal is strak te trekken over de wanden heen, een wand afgespannen met dit materiaal is zo goed als 100% vlak.

Voor deze stand is gekozen voor Decotex blackback, dit houdt in dat het doek aan de achterzijde geheel zwart is. In principe is blackback alleen noodzakelijk wanneer je een doek ophangt in bijvoorbeeld een frame en niet wil dat het licht van achteren er door heen kan schijnen, maar het helpt ook om het printwerk over een wand optimaal tot zijn recht te laten komen.

Het moet gezegd worden, Decotex blackback is het duurste type doek, maar indien het goed wordt opgeslagen na de beurs kan het zeker 3x gebruikt worden en ziet het er steeds perfect en als nieuw uit.

De cirkelbanner die boven de stand hangt is gemaakt van een dubbelzijdig geprint textiel en is bevestigd aan een aluminum cirkel frame, deze cirkelbanner is zeker 5 a 10x te te gebruiken zonder gebruiksporen.

Beursstand verhuur op basis van truss en houtbouw

Houtbouw standbouw met Airtex

Voor SuitSuit International bouwen wij al enkele jaren een stand op de PSI Beurs in Düsseldorf in Duitsland. Deze stand is 7x5 meter en 3 meter hoog en wordt gebruikt om hun jaarlijkse nieuwe collectie van reiskoffers te laten zien.

De stevige maar toch licht uitgevoerde witte balken hebben ruim voldoende draagkracht om een lengte van 7 meter (of meer) te overspannen en er ruim verlichting aan te hangen.

De wanden zijn bespannen met Airtex, een PVC zeildoek wat net zoals Decotex een matte uitstraling heeft waardoor de stand een rustige en strakke uitstraling heeft. Airtex is mooi af te spannen over beurswanden, wij passen het liever alleen niet toe wanneer er sprake kan zijn van grote temperatuurverschillen tijdens opbouw en de openingstijden van de beurs, onder invloed temperatuurverschillen kunnen er plooien in het doek onstaan, iets wat we niet wenselijk achten, we passen dit doek dus alleen toe buiten de winterperiode om, vaak als uitstekend alternatief voor het duurdere Decotex.

De display blokken die op de grond liggen zijn door ons gemaakt met met zijdeglans krasvaste lak afgewerkt. In de achterste 2 blokken zijn kleine deurtjes gemaakt zodat de standhouder wat eigen spullen kwijt kan.

Het tapijt is gelegd vanaf rol, de randen zijn afgewerkt met een aluminium hoekprofiel wat voor een mooie strakke lijn zorgt.

Beursstand huren

Sfeervolle vintage beursstand

Deze stand hebben we ook voor SuitSuit International gebouwd, het betreft hier een permanente beursstand die is opgesteld in Offenbach nabij Frankfurt in Duitsland in een oud kantoor gebouw. (vandaar onder andere de TL verlichting boven de stand)

In plaats van het strakke karakter van de andere stand is hier juist gekozen voor een warme uitstraling waarbij het accent wordt gelegd op het beleven van de sfeer die bij het product (reiskoffers) hoort, namelijk reizen en vakantie.

Wederom is de stand opgebouwd met stevige balken die toch licht van gewicht zijn waar tevens halogeen spotjes in zijn verwerkt.
De laminaat vloer met een min of meer versleten hout-look en vintage decoratie artikelen zorgen er voor dat deze stand een gevoel van ontspanning oproept.

In plaats van deze stand geheel vol te zetten met het assortiment aan reiskoffers, zijn er slechts twee display eilandjes waar enkele koffers op staan, "less is more" is hier het principe. De sfeer beleven doet het product verkopen.

Beursstand huren

Complete custom standbouw

Bovenstaande stand bouwen wij voor Seebo op de Spielwarenmesse in Neurenberg. Belangrijk uitgangspunt van deze stand voor de standhouder is dat deze behoefte heeft aan veel privacy omdat hij producten wil demonstreren aan door hem geselecteerde bezoekers.

Hierom is de stand geheel gesloten gemaakt met enkel een doorgang op de hoek met een counterdesk zodat ook passerende bezoekers kunnen worden aangesproken en geinteresseerd kunnen worden gemaakt.

Om te voldoen aan de regels die gelden op de betreffende beurs zijn de voor- en zijwand lager gemaakt, maar deels geblindeerd door de plaatsing van melkglas.

In deze stand staan een aantal door ons op maat gemaakte meubels die specifiek ontworpen zijn voor de demonstratie van de producten van Seebo.

Beursstand huren

Custom standbouw en interieur

Voor "Souza for Kids" bouwen wij al enige jaren een stand op de Spielwarenmesse in Neurenberg in Duitsland. Iedere 3 jaar maken we een compleet nieuwe stand voor Souza, dit is de huidge stand.

In de stand staan veel displayblokken van verschillende vormen en afmetingen. De blokken zijn geschilderd in 3 verschillende kleuren die steeds terug komen op een manier die een speelse uitstraling heeft.

De displayblokken worden gebruikt om artikelen uit het assortiment van Souza te presenteren. Links, in het midden achter en rechtsachter zijn tafels geintegreerd in de stand en de displayblokken en er boven hangen sfeervolle gekleurde lampen.  Zo kunnen de dames die op de stand staan in alle rust met hun klanten zaken doen, de tafel in het midden achter doet dienst als bar waar na het zaken doen mensen een drankje met iets er bij kunnen nuttigen.

Ook in deze stand geldt, de sfeer beleven doet het product verkopen. Deze stand en ook de vorige die we gemaakt hebben voor Souza is al jaren een groot succes op deze beurs.

Eenvoudige beurswand

3 meter hoge beurswand

Regelmatig plaatsen wij beurswanden waarbij de standhouder de inrichting van zijn stand zelf verzorgt, in dat geval kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met onze beurswanden die we geheel afspannen met geprint doek.

Bovenstaande beurswand van "Team Bleekemolen" hebben wij geplaats op Luxury Expo in de RAI in Amsterdam, voor ons dit dit standbouw in zijn meest eenvoudige vorm, toch is het dankbaar werk een geeft dit een mooi resultaat.

De kleinere wanden die in de hoeken staan zijn 1.5m breed en zijn iets naar voren geplaatst waardoor de standhouder makkelijk achterlangs kan om wat materiaal op te slaan zoals folders, drinken, kleding en een oplader voor telefoon.

Met onze staafverlichting die boven aan de wanden zijn gemonteerd worden de doeken perfect uitgelicht. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden voor een beurswand op welk evenement dan ook.

Standbouw wand met doek

Beurswand met eyecatcher

Een stand als deze kunnen we zeer betaalbaar realiseren, in dit geval betreft het een stand met enkel een achterwand met daarop een geprint PVC zeildoek. Dit type doek is het meest betaalbare soort en geschikt voor kleinere stands en om slechts 1 of 2 keer te gebruiken.

In de stand hebben we een pilaar geplaatst welke is bedoeld als eyecatcher waaraan tevens een LED scherm (in dit geval door de klant zelf) is opgehangen.

Statafels en barkrukken komen uit onze eigen voorraad en kunnen we daarom ook scherp aanbieden.

U ziet, ook voor eenvoudige stands waar met een beperkt budget toch iets neergezet moet worden wat netjes is, komen wij in actie.

Beursstand huren

Twee stands in een

Deze stand is een bijzondere, het zijn twee stands in een stand, het geprinte doek wat aan de truss hangt is links in 2 kleuren te zien. Precies daar waar de 4 meter hoge wand staat loopt het doek over in de naam van de andere standhouder.

Dit is tevens de reden waarom de stand zo groot is er er vrijwel niets in staat, beide standhouders hebben er een aantal landbouw voertuigen en machines in gezet.

Leuk detail bij deze stand is dat er een ruime berging in zit die je niet ziet, waar de 4 meter hoge wand verspringt in het midden ongeveer zit een berging van 3 bij 2 meter "verstopt". Aan de andere zijde van de stand verspringt de wand dus 3 meter verder pas, door deze manier van bouwen valt het helemaal niet op dat er een berging aanwezig is en blijft over een stand die veel ruimte biedt en het accent op de machines legt.

Voor de duidelijkheid, het is op de foto misschien niet goed te zien, maar deze stand is 20 bij 13 meter groot en de truss constructie hangt op vijf en een halve meter. De wanden zijn in dit geval wit geschilderd en gekit zodat er geen naden zichtbaar zijn, het formaat en de eenvoudige maar doeltreffende signing zorgt er voor dat deze stand goed opviel en een grote publiekstrekker was op de landbouwbeurs in Brussel. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Kunnen wij u helpen?

Heeft u gevonden wat u zocht? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was, klik dan rechts onder op 'menu' voor meer onderwerpen waarmee we u van dienst kunnen zijn.