Portfolio
Home
Bel ons
App ons
Mail ons
Truss constructie huren
Wandel en fietsdagen - Jaarbeurs | 10x10m

1/3

Truss constructie huren

Een truss constructie huren tegen nette prijzen. Wij kunnen staande truss constructies bouwen tot 5 meter hoogte en hier doeken in hangen om de achterkant en zijkanten af te werken. Truss constructies kunnen worden afgewerkt met witte- of zwarte theaterdoeken of full color geprinte doeken over de gehele hoogte en breedte van uw truss constructie.

We verzorgen ook hangende truss constructies met verlichting en banners. Hiervoor is het nodig dat er ophangpunten zijn die kunnen worden aangevraagd bij de beursorganisatie.

Deze aanvraag van kunnen wij voor u doen, of we kunnen u helpen met een tekening zodat u de aanvraag zelf kunt indienen bij de betreffende beurslokatie.

Naast 'kale' truss constructies met alleen licht en doek kunnen wij ook de complete verdere inrichting van uw stand verzorgen met, tapijt of laminaat, een berging en statafels, barkrukken of lounge zetels en overig interieur.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een truss constructie compleet verzorgd in Nederland, België of Duitsland.

Truss constructie huren met theaterdoek
Truss constructie met zwart doek | 12x10m

2/3

Truss constructie met theaterdoek

Bovenstaande truss constructie hebben wij gebouwd op een beurs in Brussels Expo. Voor deze opdracht was betaalbaarheid een belangrijk aspect, zodoende is hier gekozen om de truss dicht te maken met zwart theaterdoek.

Met behulp van onze uitstekende beursverlichting is deze 4.5 meter hoge en 12 meter brede stand rondom uitgelicht. In dit geval heeft de klant er voor gekozen om zelf tapijt te leggen en de verdere aankleding van de stand te verzorgen.

Truss constructie huren met geprint doek
Complete truss stand | 5x4m

3/3

Truss constructie met geprint doek

De stand hierboven is er een zoals we truss constructies regelmatig plaatsen, met bescheiden afmetingen toch een nette stand op een beurs, het is uitstekend mogelijk door de toepassing van truss.

In dit geval is er gekozen voor een laminaat vloer met een aluminum randafwerking, de houten berging is bestickerd in de huisstijl van het bedrijf, zodoende staat hier een hele nette stand gerealiseerd met een relatief klein budget.

Menu