Home
Call
WhatsApp
Mail
Menu
Truss ophangen aan takels

Truss ophangen

Truss is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Naast het huren van staande constructies met daarin verlichting en geprinte banners kan truss ook met takels worden opgehangen.

Het voordeel daarvan is is dat uw stand veel ruimtelijker wordt en van grotere afstand beter te zien is.
Dit geldt met name voor uw huisstijl die ook weer op doek geprint kan worden en zo boven uw standruimte komt te hangen. Een goede eyecatcher trekt onmiddelijk de aandacht en zorgt er voor dat u makkelijk te herkennen en te vinden bent op de beurs, de extra exposure die u krijgt zorgt vrijwel altijd voor extra bezoekers aan uw stand.

Doek in frame aan truss

Takels en ophangpunten

Om truss te kunnen ophangen op een beurslokatie is het nodig dat er ophangpunten zijn waar aan de truss kan worden bevestigd.
Deze ophangpunten moeten worden aangevraagd bij de beursorganisator.

Aan het ophangen van materialen ten behoeve van standbouw worden eisen gesteld door de organisator, deze kunt u terug vinden in het handboek van de beurs.

Voor een klein truss frame tot ca 10x5 meter volstaat in Nederland de huur van 4 takels. Bij grotere truss frames die mogelijk ook zwaarder belast worden waardoor het gewicht hoger wordt dan een maximium toelaatbaar gewicht per ophangpunt zijn meer ophangpunten en takels nodig.

Hangende truss constructie met plafonddoek

Kosten van ophangen van truss

Er zijn kosten verbonden aan de aanvraag ophangpunten, tevens zijn hulpmiddelen nodig om truss met verlichting en banners omhoog te brengen, dit kan door middel van takels of liften.

Beide hulpmiddelen zullen moeten worden gehuurd, en ook hier zijn kosten aan verbonden.

Zo moet er in Nederland rekening gehouden worden met uiteindelijk ca 250,- euro per ophangpunt + takel of lift.

Hoeveel ophangpunten en takels er nodig zijn is uit te rekenen aan de hand van de richtlijnen voor trussing & rigging in het handboek van de beurs.

Wij kunnen voor u een ontwerp maken van een truss frame voor uw beursstand en de aanvraag voor u indienen volgens de richtlijnen voor iedere beurslokatie zodat u zich in die materie niet al te veel hoeft te verdiepen.

Meer over een complete truss stand huren

Kunnen wij u helpen?

Heeft u gevonden wat u zocht? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was, klik dan rechts onder op 'menu' voor meer onderwerpen waarmee we u van dienst kunnen zijn.