Portfolio
Home
Bel ons
App ons
Mail ons

Beursstand in de Jaarbeurs

Deze beursstand hebben wij gebouwd voor AENC op de Vakbeurs Facilitair 2023. De stand is voorzien van een verhoogde vloer van slechts 4cm hoog waaronder kabels lopen naar de verschillende apparatuur die in de stand staat. Doordat onze verhoogde vloer zo laag is ervaren bezoekers en standhouders geen drempel om de stand te betreden.

Boven de stand hangt een Eyecatcher, een truss met verlichting met daaronder een dubbelzijdig peesdoek frame. Dit zorgt er voor dat de stand uitstekend verlicht is en vanaf een afstand in de hal de aandacht trekt.

Beursstand op de Vakbeurs Facilitair

De inrichting van deze beursstand op de Vakbeurs Facilitair hebben wij volledig op maat gemaakt. Op de buitenhoek staat een display meubel met daarop een touchschreen en aan de achterzijde een handheld device gemonteerd. Op de buitenhoeken hebben we op maat gemaakte plantenbakken geplaatst met kunstof planten. De tafel in rechter hoek is volledig door ons gemaakt en staat nu in een vergaderzaal bij onze klant.

Beursstand op maat ontwerpen

Een stand als deze komt tot stand door een goed grafisch ontwerp en zorgvuldige uivoering van de productie van alle benodigde materialen en montage op de beurslokatie. Voor het grafisch ontwerp hebben wij voor deze stand samen gewerkt met een speciaal design bureau wat zich richt op huisstijlen en marketing. Het goed afstemmen van maatvoering en design en reclame uitingen leidde tot dit harmonieus en door onze klant en hun bezoekers zeer gewaardeerde resultaat.

Opvallen op de beurs ?

Wij verzorgen opvallende beursstands, compleet op gemaakt in onze werkplaats of op basis van beurswanden en truss waarmee we stands kunnen bouwen van alle afmetingen. Meer dan 20 jaar zijn wij actief in de wereld van beurzen en vele stands hebben wij inmiddels gebouwd in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en verder.
Het is ons doel om u zo goed mogelijk te helpen en een uitstekend resultaat neer te zetten, een stand waarmee u er uitspringt op de beurs!

Voor ons is het belangrijk dat ú tevreden bent en dat uw verwachtingen worden ingelost. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen er voor dat u weet wat u aan ons heeft en dat u er op kunt vertrouwen dat uw beursstand helemaal in orde komt zodra u ons opdracht heeft gegeven om uw beursstand te bouwen.

Menu