Portfolio
Home
Bel ons
App ons
Mail ons

Beursstand op Metavak

Deze beursstand hebben wij gebouwd voor Fiberlaser Benelux & Cutlite Penta op Metavak 2023 in de Evenementenhal in Gorinchem. Op de stand staat een compleet aangesloten draaiende Fiber Laser waarmee live demonstraties worden gegeven.

De stand is voor zien van een hangende truss constructie met daarin een wit doek wat de stand accentueert. Daarnaast springt de eyecatcher die er onder hangt veel beter in het zicht. Met onze beursverlichting lichten wij zowel de eyecatcher als het vloer oppervlak perfect uit.

Standbouw op Metavak

Wij verzorgen regelmatig beursstands in de Evenementenhal in Gorinchem, bovenstaande afbeeldingen zijn van de Metavak vakbeurs, een beurs voor de metaal verwerkende indusrie, we kunnen u echter helpen met alle vormen van standbouw op alle beurzen die op deze lokatie georganiseerd worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beursstand huren
Truss stand huren
Hangende eyecatchers
Truss ophangen
Beurswanden huren
(Grote) Textielframes
Truss constructie huren
Outdoor reclame
Expositie huren

Opvallen op de beurs ?

Wij verzorgen opvallende beursstands, compleet op gemaakt in onze werkplaats of op basis van beurswanden en truss waarmee we stands kunnen bouwen van alle afmetingen. Meer dan 20 jaar zijn wij actief in de wereld van beurzen en vele stands hebben wij inmiddels gebouwd in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en verder.
Het is ons doel om u zo goed mogelijk te helpen en een uitstekend resultaat neer te zetten, een stand waarmee u er uitspringt op de beurs!

Voor ons is het belangrijk dat ú tevreden bent en dat uw verwachtingen worden ingelost. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen er voor dat u weet wat u aan ons heeft en dat u er op kunt vertrouwen dat uw beursstand helemaal in orde komt zodra u ons opdracht heeft gegeven om uw beursstand te bouwen.

Menu