Portfolio
Home
Bel ons
App ons
Mail ons

Beursstand op Contacta in Goes

Deze beursstand hebben wij gebouwd voor Blackdesk op de Contacta 2023 in de Zeelandhallen Goes. De stand is geheel opgebouwd uit textielframes met peesdoeken. Aan de wanden hebben we schermen en plankjes bevestigd. Het plafond is voorzien van een doek welke met LED verlichting in kleur is uitgelicht. Sfeervolle meubels met een natuurlijke uitstraling maken de stand helemaal af.

Opvallen op de beurs ?

Wij verzorgen opvallende beursstands, compleet op gemaakt in onze werkplaats of op basis van beurswanden en truss waarmee we stands kunnen bouwen van alle afmetingen. Meer dan 20 jaar zijn wij actief in de wereld van beurzen en vele stands hebben wij inmiddels gebouwd in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en verder.
Het is ons doel om u zo goed mogelijk te helpen en een uitstekend resultaat neer te zetten, een stand waarmee u er uitspringt op de beurs!

Voor ons is het belangrijk dat ú tevreden bent en dat uw verwachtingen worden ingelost. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen er voor dat u weet wat u aan ons heeft en dat u er op kunt vertrouwen dat uw beursstand helemaal in orde komt zodra u ons opdracht heeft gegeven om uw beursstand te bouwen.

Menu